Over ons

Hi, leuk dat je op mijn blog gekomen bent. Ik ben Roos van Veenendaal uit Amsterdam en ben momenteel 23 jaar oud. Deze blog gaat over binnenhuisarchitectuur en alles wat daar mee te maken heeft. Ik vertel graag over wooninspiratie, interieurtrends en nieuwe inzichten op het gebied van interieur.

In 2015 ben ik deze blog begonnen. Ik had het idee om een blog te beginnen al heel erg lang in mijn hoofd en besloot dat ik in het nieuwe jaar toch echt een keer moest beginnen. Voor dat ik deze blog begon schreef ik als gastredacteur vaak op andere blogs over interieur.

Op mijn blog zal ik vooral zelf veel blogs schrijven. Deze zullen gaan over binnenhuisarchitectuur. Daarnaast heb ik een aantal vriendinnen die ook gepassioneerd kunnen schrijven over binnenhuisarchitectuur.

Er zijn veel verschillende stijlen in de binnenhuisarchitectuur en iedereen houdt ergens anders van. Ik zie de charme in elk soort stijl en beperk mij niet tot één bepaalde stijl. Zo kan jij lezen over de moderne minimalistische stijl of over een hele landelijke stijl.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Om nog meer inspiratie te krijgen kan je je inschrijven voor de maillijst, zo krijg jij bij elke nieuwe blogpost een melding. Zo blijf je op de hoogte van alle inspiratie op het gebied van binnenhuisarchitectuur.

Roos van Veenendaal.